HEMEN
ÇEKİLİŞE KATIL

18.06.2021 Tarihli Büyük Çekiliş

Başlangıç: 18.06.2021 - Bitiş: 28.07.2021 / Kalan Zaman:

-Kampanya tarihleri arasında https://www.instagram.com/mecitefendinaturel/  sayfasını takip eden ve sayfada yayınlanacak olan Mecitefendi Şampuan paylaşımını beğenip altına 3 arkadaşını etiketleyerek hesap profilindeki linki tıklayıp açılan sayfadaki katılım formuna ad,soyad, instagram kullanıcı adı, adres,doğum tarihi, telefon numarasını ve e-mail adresini ekleyen herkes çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.Çekilişe katılım 1 defa ile sınırlıdır.

-Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

-Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

-Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise Instagram hesabı ve DM üzerinden yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

-Her ikramiye/ikramiye grubunun çekilişinin ardından yapılacak katılım şartlarının kontrolü sonucunda; şartın eksiksiz olarak yerine getirildiğinin (sahte hesaplar, ad-soyad bilgileri eksik olanlar ile katılım şartının tamamını yerine getirmeyenler hariç) tespiti halinde katılımcılar asıl/yedek talihli olarak belirlenecektir.

-18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

-İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

HEMEN
ÇEKİLİŞE KATIL